PxPixel
Endless Love このまま側にいて

Endless Love このまま側にいて

Facebook

Hiker🏔🎒🔭🔦 ,natures lover🌎🌍🏞🏝🏜

Puchong New Village, Selangor, Malaysia
  • 110 conseils
  • 1 276 abonnés
  • 1 637 abonnements
  • 3 Listes
Listes de Endless Love pour Toutes les villes
  • Petaling Jaya
  • Kuala Lumpur
  • Shah Alam
  • Klang
  • Bangi
  • Gurun
  • Cyberjaya
  • Putrajaya
  • Jerantut
  • Toutes les villes
Les meilleures villes d'après Endless Love
Petaling Jaya
6 Conseils
Kuala Lumpur
5 Conseils
Shah Alam
5 Conseils
Klang
3 Conseils
Bangi
2 Conseils
Gurun
2 Conseils
Cyberjaya
1 Conseil 
Putrajaya
1 Conseil 
Jerantut
1 Conseil 
Charger plus
Charger plus
Endless Love このまま側にいて
48 lieux mis à jour
48 lieux y compris Bazaar Ramadhan Kampung Baru, Dynasty Dragon Seafood Restaurant Sdn Bhd, Big Red Strawberry Farm (Agro Tourism Garden), Mahkamah Tinggi Shah Alam
Endless Love このまま側にいて
71 lieux mis à jour
71 lieux y compris Nyamok terbaik dr ladang, Pondok Kecilku...., Mama Rose wth bougeat of roses, Broken heart Theraphy room
    Enregistrer 
    ""365 hari..owhh Zubaidahhh...hahahaaa :p"
    Centre culturel
    · Malaisie
    Enregistrer 
    "Kdg2 kita bkwan,tbe2 rs sunyi tbe2 RINDU x semena-mena,walhal kita saling x mngenali,bgitu complexnye hati kitakan?Smpai tak tahu apa yg sllu tjadi tp ble saling sepi akn trtnya dia remove aku ke?Hehe"
    Centre culturel
    · Malaisie
    Enregistrer 
    "I got calling from stalker today who asking me hello ni kat Kuantan ke?"don't u treat me like a child I always got that poor call like that,if u call just wnt 2 hear my voice just tell me im ok lol!:p"
    Salle d'arcade
    · Malaisie
    Enregistrer 
    ""Tak ada ape yg mnarik ttg hidup saya, tak ada cerita nak dikhbarkan, saya biasa2 senang jadi diri sendiri seadanya,Saya tak ada langsung kawan baik sekadar kawan di online dari latar yg berbeza!""
    Salle d'arcade
    · Malaisie
    Enregistrer 
    ""Satu x pnh brkurang tp lbih dr apapun!senyumlah duhai hati yg penat,sibuklah dgn apapun jgn prnh abaikan dirimu,hya kerana rutinmu!aku x prnh lupa!Ukirkan senyum yg manis wahai hati kcil yg bduka!""
    Ville
    · Malaisie
    Enregistrer 
    "See me at my IG : ENNAROSEMIRACLE soundtracking : ennarose"
    Ville
    · Malaisie