Honza Grmela

Honza Grmela

FacebookTwitter

Šefredaktor Pivních recenzí, sládek pivovaru Lucky Bastard

Brno
  • 86 conseils
  • 137 abonnés
  • 111 abonnements
  • 14 Listes
Listes de Honza pour Toutes les villes
  • Brno
  • Prague
  • Pilsen
  • Amsterdam
  • Warsaw
  • Senica
  • Hradec Králové
  • Petrov
  • Mikulov
  • Toutes les villes
Les meilleures villes d'après Honza
Brno
5 Listes créées · 58 Conseils
Prague
3 Listes créées · 6 Conseils
Pilsen
1 Liste créée · 1 Conseil 
Amsterdam
1 Conseil 
Warsaw
1 Liste créée
Senica
1 Liste créée
Hradec Králové
1 Liste créée
Petrov
1 Liste créée
Mikulov
1 Conseil 
Charger plus
Charger plus
Listes récentes de Honza
Honza Grmela
25 lieux mis à jour Mai 9, 2014
Podniky, kde budeš Lucky Bastard. Na čepu mívají pivo Lucky Bastard nebo kde jsou v prodeji lahve Lucky Bastard. Před návštěvou podniků se informujte, zda je LB na čepu, sudy mizí velmi rychle!
+4
Honza Grmela
3 lieux mis à jour Août 31, 2013
3 lieux y compris Výčep Na stojáka, Hostinec U Bláhovky, Na Božence
+1
Honza Grmela
9 lieux mis à jour Septembre 27, 2013
9 lieux y compris U Karla, Saint Patrick Pub, Plzeňský dvůr, Vinárna a Restaurace TRAMÍN
+5
Honza Grmela
5 lieux mis à jour Novembre 17, 2012
Ochutnávkové hospody s třetí (čtvrtou, pátou) pípou v Plzni dle našeho seznamu na http://pivnirecenze.cz/ochutnavkove-hospody-s-treti-pipou-v-cesku-a-na-slovensku kde je více podrobností k podnikům.
+4
Honza Grmela
28 lieux mis à jour Novembre 22, 2013
Pivotéky a prodejny piva dle našeho seznamu na http://pivnirecenze.cz/seznam-pivotek-v-cesku-a-na-slovensku kde je více podrobností k podnikům.
+60
Honza Grmela
31 lieux mis à jour Août 25, 2013
Ochutnávkové hospody s třetí (čtvrtou, pátou) pípou v Praze dle našeho seznamu na http://pivnirecenze.cz/ochutnavkove-hospody-s-treti-pipou-v-cesku-a-na-slovensku kde je více podrobností k podnikům.
+73
    Conseils récents de Honza
    Enregistrer 
    "Ze začátku tu měli dobrá menu ale teď to šlo úplně do háje. Polívky strašlivé, jako ze školní jídelny, jídlo se postupem času odebralo do 90. let - flamendr s hranolkami, smažák a podobné dobroty"
    Honza GrmelaHonza Grmela · Juillet 20, 2014
    Tchèque
    · Brno, République tchèque
    5.7
    Enregistrer 
    "Pěkný slad za dobré ceny i v menších odběrech. Pro přesné specifikace si při nákupu řekněte o analýzu."
    Honza GrmelaHonza Grmela · Juin 19, 2014
    Distillerie
    · République tchèque
    Enregistrer 
    "Heslo na WiFi: SonoRest"
    Honza GrmelaHonza Grmela · Juin 13, 2014
    Tchèque
    · Brno, République tchèque
    5.7
    Enregistrer 
    "Dříve měli dobře načepovanou Černou Horu a super škvarkové chleby. Teď je tu Starobrno a podivné kaťáky na lístku."
    Honza GrmelaHonza Grmela · Mai 23, 2014
    Restaurant
    · Brno, République tchèque
    5.5
    Enregistrer 
    "Na čepu se vždy pivo Lucky Bastard dle aktuální nabídky"
    Honza GrmelaHonza Grmela · Mai 3, 2014
    Tchèque
    · Brno, République tchèque
    6.9
    Enregistrer 
    "Už jsem tu poněkolikáté a opět je to skvělé. Pivo by sice mohlo být v lepší kondici ale jinak nemám co vytknout."
    Honza GrmelaHonza Grmela · Mars 31, 2014
    Indienne
    · Brno, République tchèque
    6.3