PxPixel
Honza Grmela

Honza Grmela

FacebookTwitter

Šefredaktor Pivních recenzí, sládek pivovaru Lucky Bastard

Brno
  • 81 conseils
  • 138 abonnés
  • 111 abonnements
  • 14 Listes
Listes de Honza pour Toutes les villes
  • Brno
  • Prague
  • Pilsen
  • Amsterdam
  • Warsaw
  • Senica
  • Hradec Králové
  • Petrov
  • Mikulov
  • Toutes les villes
Les meilleures villes d'après Honza
Brno
5 Listes créées · 55 Conseils
Prague
3 Listes créées · 6 Conseils
Pilsen
1 Liste créée · 1 Conseil 
Amsterdam
1 Conseil 
Warsaw
1 Liste créée
Senica
1 Liste créée
Hradec Králové
1 Liste créée
Petrov
1 Liste créée
Mikulov
1 Conseil 
Charger plus
Charger plus
Listes récentes de Honza
Honza Grmela
25 lieux mis à jour Mai 9, 2014
Podniky, kde budeš Lucky Bastard. Na čepu mívají pivo Lucky Bastard nebo kde jsou v prodeji lahve Lucky Bastard. Před návštěvou podniků se informujte, zda je LB na čepu, sudy mizí velmi rychle!
+4
Honza Grmela
3 lieux mis à jour Août 31, 2013
3 lieux y compris Výčep Na stojáka, Hostinec U Bláhovky, Na Božence
+1
Honza Grmela
9 lieux mis à jour Septembre 27, 2013
9 lieux y compris U Karla, Saint Patrick Pub, Plzeňský dvůr, Vinárna a Restaurace TRAMÍN
+5
Honza Grmela
5 lieux mis à jour Novembre 17, 2012
Ochutnávkové hospody s třetí (čtvrtou, pátou) pípou v Plzni dle našeho seznamu na http://pivnirecenze.cz/ochutnavkove-hospody-s-treti-pipou-v-cesku-a-na-slovensku kde je více podrobností k podnikům.
+4
Honza Grmela
28 lieux mis à jour Novembre 22, 2013
Pivotéky a prodejny piva dle našeho seznamu na http://pivnirecenze.cz/seznam-pivotek-v-cesku-a-na-slovensku kde je více podrobností k podnikům.
+60
Honza Grmela
31 lieux mis à jour Août 25, 2013
Ochutnávkové hospody s třetí (čtvrtou, pátou) pípou v Praze dle našeho seznamu na http://pivnirecenze.cz/ochutnavkove-hospody-s-treti-pipou-v-cesku-a-na-slovensku kde je více podrobností k podnikům.
+73
    Conseils récents de Honza
    Enregistrer 
    "Pěkný slad za dobré ceny i v menších odběrech. Pro přesné specifikace si při nákupu řekněte o analýzu."
    Honza GrmelaHonza Grmela · Juin 19, 2014
    Distillerie
    · République tchèque
    Enregistrer 
    "Dříve měli dobře načepovanou Černou Horu a super škvarkové chleby. Teď je tu Starobrno a podivné kaťáky na lístku."
    Honza GrmelaHonza Grmela · Mai 23, 2014
    Restaurant
    · Brno, République tchèque
    5.4
    Enregistrer 
    "Na čepu se vždy pivo Lucky Bastard dle aktuální nabídky"
    Honza GrmelaHonza Grmela · Mai 3, 2014
    Tchèque
    · Brno, République tchèque
    7.0
    Enregistrer 
    "Už jsem tu poněkolikáté a opět je to skvělé. Pivo by sice mohlo být v lepší kondici ale jinak nemám co vytknout."
    Honza GrmelaHonza Grmela · Mars 31, 2014
    Indienne
    · Brno, République tchèque
    6.3
    Enregistrer 
    "Nefunkcni obsluha, dlouhe cekani na jidlo, teple spatne nacepovane pivo. Sem uz ne. A tak to vypadalo pred par mesici slibne..."
    Honza GrmelaHonza Grmela · Mars 6, 2014
    Restaurant
    · Brno, République tchèque
    7.4
    Enregistrer 
    "Menu jsem nemel nicmene stala nabidka velmi dobra, veprova panenka sous vide vytecna. Doporucuji."
    Honza GrmelaHonza Grmela · Février 10, 2014
    Restaurant
    · Tábor, République tchèque
    6.5