Sultan kebabi cok lezzetli. Sarap cesitleri artmis. Kuskonmaz istanbulun en iyisi. Servis cok basarili, hizli. Manzara zaten efsane. Fiyatlara zam gelmis. Biraz gereksiz. Aperatifler bol, leziz
Modern Akdeniz yemeklerini ve Osmanlı mutfağının örneklerini rafine karışımlar ve özenli hizmet anlayışı ile sunan Topaz Restaurant, ödüllü şefi Tevfik Alparslan ile enfes yemekler sunuyor.
A few minutes away from taksim,, the view is charming! I would recommend going during the sunset,,seafood risotto was so good,, overall its expensive and the waiter wasn't friendly..
The ribs are delicious, so is the octopus, the grape leavessalad, the lamb and the seabassrisotto. Great service as well. You can't go wrong with this one, but it'll cost you.
Karidesahtapotavokado ile enginar çok güzel, eğer ki bezelyehavuçpatates ile yemekten sıkıldıysanız. Amuse bouche yani brokoli ve kuşkonmazlı çorba da lezzetli. Değişik tatlar, ve denemeye değer..
Fantastic restaurant with beautifully presented food (waiters are extremely professional and explain each dish too). Stunning view at night, beautiful decor within - highly recommended!
Y.Kemal'in dediği gibi "Sana Dün Bir Tepeden Baktım Aziz İstanbul" hem de İstanbul' un en lezzetli mekanlarından birinden. Kurulduğu 2007 yılından beri eşsiz Boğaz manzarasıyla İstanbul en iyilerinden
Manzarasi, hizmeti, menusu.. Her seyiyle mukemmel. Ozel gun yemekleriniz icin mutlaka tavsiye ederim. Bonfile ve Sultan Kebabi'ni denedik biz, ikisi de cok lezzetliydi. Sarap menusu de oldukca genis.
Servis birinci sınıf, manzara nefes kesici. Yenilikçi tadım menüsünü denedik, çok güzeldi. Yerli ve yabancı şarap menüsü çok zengin ve başarılı. Fiyatlı, ama özel bir gün için çok iyi bir seçim.
İnönü Caddesi'nde güzel bir kesitten Yarımada'ya bakan bir mekan. Ortam, servis şahane ancak fiyatlar konusunda şaşırtıcı. Bu konum ve ortam için bence pahalı. (şarap kavı ise harika!)
Yedigim en iyi deniz ürünlü corbaydi diyebilirim. modern/yenilikci tadim menusu siddetle tavsiye edilir. truffle'li risottosu, tekir izgara salatasi vs hepsi son derece lezzetliydi
One of the best views in town, a good selection of wine, and wide variety in menu options. Kind and professional service + calm and peaceful atmosphere.
Este fue sin duda el mejor restaurante en el que comí en Estambul, es un lugar muy lindo, la vista es increíble, el menú de degustación es delicioso y el servicio otro punto alto del lugar
Самый вкусный осьминог, который я только ела) паста с морепродуктами просто божественная!!!) молодые овощи из закусок не стоит брать) а вот topaz rib очень удался: мясо таит во рту) вид the best!!!)))
gercekten ust kalite bir restaurant.manzarasi cok guzel elbette ama cam kenarina genelde buyuk masalari koymuslar. basbasa romantik yemek yemek isteyenler icin cam kenari mumkun değil.Ama manzara aynı
Her şeyiyle mükemmel restaurant. Vişne soslu yaprak sarma ve belkide şehrin en iyi bonfilesini tavsiye etmemek büyük haksızlık olur. Garnitürleri ve tabak servisi lezzeti müthiş.
Hem manzara hem kaliteli yemek; Gümüşsuyu’ndaki Topaz bu beklentileri karşılayacak lüks bir lokanta. Geniş bir yelpazede Akdeniz mutfağından örnekler sunuluyor. -Müge Akgün En savoir plus
Ördekciğeri : Vakumda pişirlmiş şarap jole,avakado püre ve cevizli ekmeği hadi bunları geçtim şu manzarası ile 54 TL cik tutarla keyfli bir öğlen yemeği çıkartabilirisniz
At Topaz, a rich palette of Mediterranean and Ottoman delicacies are paired with a selection from the restaurant’s wine cellar managed by the French sommelier Alain Wurshing... En savoir plus
Bu mükemmel manzaraya bu yeşil salata ve sunum hiç yakışmadı. Kaliteli bir mekanın menüsündeki herşey iyi olmalı. Meyhane konsptine geçtik bir gerekçe olmamalı.
For now giving 3 points since the 'gentle'man was not really nice while checking rez. Better to say "we will try to give the best seat" other than "we reserve a seat for nobody" in unfriendly manner.
Topaz Ocak ayı ürünü olarak mevsimin en gözde balıklarından Dil Balığını öne çıkarıyor. Topaz'ın mutfağına Dil Balığı Bodrum'un Gümüşlük yöresinden günlük tedarik edilerek getiriliyor.